Eerste versoepelingen

9 mei 2021 16:15


De eerste versoepelingen van de coronamaatregelen zijn doorgevoerd. De avondklok is niet meer van kracht, waardoor we weer langer kunnen trainen op Sportpark De Berkte en we de trainingen beter kunnen verdelen. Op dit moment is het afwachten wanneer er verdere versoepelingen komen.

Geen Regiocup Senioren

De KNVB kwam een aantal maanden geleden met het idee van een Regiocup, ter vervanging van de stilgelegde competities. Helaas is ook het spelen van een Regiocup dit seizoen voor senioren (heren en dames) op dit moment niet meer haalbaar. Kort door de bocht: het door de KNVB georganiseerde seizoen zit er op.

 

Regiocup Jeugd

De KNVB ziet nog mogelijkheden om de Regiocup voor de jeugdafdelingen door te laten gaan. De KNVB heeft daarom deze nog niet afgelast. We houden jullie op de hoogte zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn!

 

Hoe nu verder?

Wat is er nog wel mogelijk? Er mag natuurlijk getraind worden en de jeugd speelt onderling wedstrijden. Maar in competitieverband helaas niet zoveel. Hopelijk kunnen we, wanneer de regels het toelaten, wel weer onderling wedstrijden en/of toernooitjes organiseren voor iedereen. Hier zijn we als hoofd- en jeugdbestuur druk mee bezig. Als er nog gevoetbald mag worden dit seizoen, dan gaan we dat zeker doen. 

 

We blijven optimistisch en hopen vanaf aankomend seizoen weer volle bak te kunnen voetballen op de manier waarop we het graag allemaal willen: op onze mooie sportpark, met publiek en daarna gezellig de kantine in! 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!