Algemeen

Van harte welkom. Leer hier hoe je je bij ons kunt aanmelden.
LET OP: als je nu (of in de afgelopen jaren) lid bent (geweest) van een andere voetbalvereniging moet je dit aangeven bij je aanmelding. Hiervoor geld een andere manier van inschrijven bij de KNVB.
Dat is, zoals de naam al zegt, een zaalvoetbaltoernooi, dat wordt gehouden in de week tussen de kerst en de jaarwisseling. Het is een intern toernooi, waaraan alle jeugdleden van Hapse Boys kunnen deelnemen. Zij ontvangen daarvoor van de leiding van hun team een paar weken voor hettoernooi een uitnodiging. Het kerstzaalvoetbaltoernooi wordt georganiseerd door onze activiteitencommissie.
Het wintertufsal (winterzaalvoetbal) wordt georganiseerd door de KNVB. De KNVB richt zich daarbij op de jeugdteams in alle leeftijdscategorieen. Hapse Boys neemt alleen met de minipupillen (JO7) deel aan het winterfursal. Deze mini's spelen in de maanden december, januari en februari hun wedstrijden in de zaal. De speeldata en -tijden zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de zalen.
De activiteiten van onze voetbalvereniging moeten worden gedraaid met de middelen die we daarvoor beschikbaar hebben. Dat zijn de financiele middelen, die we vergaren uit contributies, sponsoring en dergelijke. Maar het is ook de inzet van onze leden. We kunnen daarbij gelukkig een beroep doen op vele vrijwilligers. Voor de taken die daarna niet zijn ingevuld, doen we een beroep op onze leden en voor onze jeugdleden op hun ouders/verzorgers. De ouders/verzorgers die niet structureel actief zijn als jeugdleid(st)ers of -train(st)ers, bestuurs- of commissielid en dergeljike moeten 1 of 2 keer per voetbalseizoen gedurende een dagdeel op de wesdtrijdzaterdagen onze kantine bemannen. We hanteren daarvoor een schema. Daarnaast worden de ouders door de begeleiding van het team waarin hun kind speelt ingezet voor het vervoer van het team naar uitedstrijden, het wassen van de kleding, als (assistent-)scheidsrechter en dergelijke.
Tot slot komt je natuurlijk je kinderen aanmoedigen en ondersteunen tijdens de wedstrijden die ze spelen en tijdens alle andere verenigingsactiviteiten.
Hapse Boys heeft een sponsorcommissie. Je kunt hen bereiken via: sponsoring@hapseboys.nl .
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!