Wedstrijden

Voor Hapse Boys 1, 2, 3 en VR1: op zondag 1 september 2019 met bekervoetbal.
Voor Hapse Boys 4, 5, 6, 35+1 en VR2: op zondag 22 september 2019 met competitie.
Voor alle jeugdteams: op zaterdag 31 augustus 2019 met bekervoetbal.
De KNVB plant de competitie van seizoen 2019/2020 door helemaal tot eind mei 2020. Op zondag 10, 17 en 24 mei 2020 worden de laatste 3 wedstrijden gespeeld.
Ja, maar alleen onder strikte voorwaarden:
* Hapse Boys 1 en 2 spelen hun competitiewedstrijden in categorie A. Dat betekent dat wedstrijden alleen in onderling overleg met de tegenstander en na akkoord van de competitieleider kunnen worden verzet. De competitieleider geeft, in beginsel, alleen toestemming wanneer een eerdere speeldatum is overeengekomen.
* Op alle bekerwedstrijden is ook het regime van categorie A van toepassing, maar binnen een vloeiend verloop van het betreffende bekertoernooi is de competitieleider vaak wel bereid om wat ruimer mee te denken bij het verzetten van wedstrijden (mits beide spelende partijen het met elkaar eens zijn over speeldatum en -tijdstip).
* Hapse Boys 3, 4, 5, 6, 35+, VR1 en VR2 spelen hun competitiewedstrijden in categorie B. Dat betekent dat zij tussen start seizoen en het eerste weekeinde van maart 1 snipperdag kunnen opnemen (de KNVB stelt dan een nieuwe speeldatum vast). Deze snipperdag moet viade wedstrijdsecretaris bij de KNVB worden aangevraagd. Die aanvraag moet uiterlijk om 12:00 uur op de dinsdag voorafgaand aan de speeldatum door het bondsbureau zijn ontvangen (DENK AAN ENIGE VERWERKINGSTIJD BIJ DE WEDSTRIJDSECRETARIS!).
* Bij de jeugdteams is het verzetten van competitiewedstrijden uitsluitend in onderling overleg toegestaan. Dit overleg verloopt via de wedstrijdsecretaris.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!