Trainingen

26 maart 2021 13:15


Een aantal aandachtpunten aangaande de trainingen:

  1. De aannemer gaat de komende tijd werkzaamheden uitvoeren aan de velden. Zet daarom vanaf nu weer alle los op de velden staande materialen na ELKE training zo ver mogelijk aan de rand van het veld. Dit is in ons (jullie!) eigen belang; de aannemer werkt wel om de obstakels heen.
  2. Komende weekeinde wordt de klok verzet, waardoor de veldverlichting veel later kan worden ingeschakeld. Zet de veldverlichting niet eerder aan dan het nodig is. Elk kwartier dat de verlichting minder brandt, scheelt de vereniging energiekosten. LET OP: de veldverlichting op veld 1 mag NIET aan (omdat dan het elektrische systeem wordt overbelast).
  3. Een geregeld terugkerend verzoek is om de trainingsbelasting zoveel mogelijk te spreiden over het veld. Dat geldt speciaal voor de teams die op veld 1 en 3 gaan trainen (zie hierna). Dus bijvoorbeeld niet elke week de warming up op het voorste deel van het veld.
  4. Na het verzetten van de klok kunnen veld 1 en 3 ook voor trainingen worden gebruikt. Om iedereen wat meer ruimte te geven, komen we met een nieuw schema, waarin ook deze velden worden gebruikt. In het nieuwe schema zijn tevens de mogelijkheden verwerkt, die ontstaan wanneer ingaande komende woensdag de ingang van de avondklok wordt verzet naar 22:00 uur. Het nieuwe schema gaat in op woensdag 31 maart 2020.
  5. Aan veld 4 wordt begin april groot onderhoud gepleegd. Dat veld kan daardoor tot de start van het nieuwe seizoen niet worden gebruikt. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!