Aangescherpte Corona-maatregelen per 29 september

30 september 2020 15:30


Naar aanleiding van de op 29 september jl. aangekondigde nieuwe maatregelen van het kabinet zijn de volgende regels per direct van kracht bij Hapse Boys in aanvulling op het eerder gecommuniceerde corona sportprotocol.

• Vanaf 29 september 18.00 uur is de kantine en het koffieloket tot nader bericht dicht.
• Vanaf 29 september 18.00 uur is publiek 3 weken niet meer toegestaan bij sportactiviteiten. Dat geldt voor wedstrijden en trainingen, zowel bij de jeugd als bij de senioren;
• Kinderen die door de ouders gebracht worden, dienen bij de poort te worden afgezet en daar weer te worden opgehaald. De leiders/trainers zorgen voor de verdere begeleiding op het sportpark;
• Blijf na afloop van de training of wedstrijd niet onnodig op het sportpark. Het is niet toegestaan om naar een andere training of wedstrijd kijken.
• Bij uitwedstrijden van jeugdleden (ook O19) vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Beperk zoveel mogelijk het aantal chauffeurs. We adviseren in de auto voor de inzittenden vanaf 13 jaar een mondkapje.
• De kleedlokalen blijven vooralsnog beschikbaar onder de voorwaarden zoals gesteld in het sportprotocol. Om de drukte in en rondom de kleedlokalen zoveel mogelijk te beperken adviseren we spelers om zoveel mogelijk in sportkleding naar de training te komen en thuis te douchen na een training of wedstrijd.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!