Team nieuws

Interview Jo�lle Smits: ?Speciaal dat er als eerste PSV-speelster een transfersom voor me is betaald?

Vandaag om 16:00  Joëlle Smits is dit seizoen te bewonderen in het groen van VfL Wolfsburg. Als eerste PSV-speelster ooit werd een transfersom voor haar op tafel gelegd. De 21-jarige Smits moest haar weg zien te vinden in een ander land, een nieuwe taal leren en wennen aan het Duitse voetbal. “Waar ik het moeilijkst aan kan wennen? De taal.” meer »


Interview Jordens Peters: "Willem II komt dit seizoen niet in de problemen"

Vandaag om 14:00  Op 22 oktober neemt hij officieel afscheid van het Nederlandse voetbalpubliek. Jordens Peters zal voor aanvang van het thuisduel van Willem II met Fortuna Sittard voor de laatste keer op het veld zijn te bewonderen. Over zijn toekomst denkt de nu 34-jarige Brabander na. "Het liefst ga ik een job uitoefenen waarbij ik het voetbal kan combineren met het bedrijfsleven." meer »


Interview oud-Feyenoorder Salomon Kalou: "Ik vond Bert van Marwijk altijd een warm persoon"

Vandaag om 12:00  Het is ruim achttien jaar geleden dat hij zich meldde bij Feyenoord: Salomon Kalou. De nu 36-jarige aanvaller kwam vanuit Ivoorkust als 'het broertje van' Bonaventure Kalou, maar maakte na een korte periode bij Excelsior zelf naam in De Kuip en verdiende een transfer naar Chelsea. "Dirk Kuyt en ik pasten goed bij elkaar omdat we allebei niet zelfzuchtig waren." meer »


Interview NEC-revelatie Ali Akman: "Eredivisie is voor mij nu de beste competitie"

Vandaag om 10:00  Na zes wedstrijden is Ali Akman al de nieuwe publiekslieveling van NEC. De Turkse aanvaller werkt zich een slag in de rondte, kapt en draait dat het een lieve lust is en zweept de fans met handgebaren op als zijn ploeggenoten de steun van de twaalfde man nodig hebben. "De Eredivisie is voor mij nu de beste competitie om in te voetballen." meer »


De tenues die dit seizoen bakken met kritiek te verwerken kregen

Gisteren om 12:00  Het nieuwe seizoen is begonnen en we hebben al heel wat nieuwe designs gezien als het gaat om de tenues van verschillende clubs. Een van de meest in het oog springende designs was die van het derde shirt van Ajax. Het shirt is vormgegeven in Bob Marley-style en dit leverde naast veel positieve reacties toch ook wat kritiek op. We zoomen in op de ontwerpen van dit seizoen die veel kritiek opleverden. meer »


Sophie Cobussen over eerste Klassieker in het vrouwenvoetbal: ?De druk ligt bij Ajax?

Gisteren om 10:00  De Feyenoord Vrouwen zijn bezig aan hun eerste seizoen in de Eredivisie. Tot nu behaalde de ploeg van Danny Mulder twee punten uit twee wedstrijden. Komend weekend gaat de ploeg op bezoek bij VV Alkmaar, maar de aandacht van de voetballiefhebber gaat uit naar een week later: op 3 oktober komt Ajax op bezoek. Sophie Cobussen (22) en haar ploeggenoten zijn er klaar voor. “Wedstrijden tegen Ajax zijn enorm speciaal.” meer »


Meer nieuws

22 september 2021 9:15 Samenvatting Fortuna Sittard - Ajax

21 september 2021 15:43 De slimste mens met? Bas Kuipers

20 september 2021 7:00 Samenvatting PSV - Feyenoord (0-4)

18 september 2021 23:20 Samenvatting Ajax - Cambuur (9-0)

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!