Steun Hapse Boys via Rabo Clubsupport

29 september 2020 22:15


Hapse Boys heeft zich ook dit jaar weer ingeschreven voor Rabo Clubsupport en dingt dit jaar ook weer mee naar een mooie financiƫle bijdrage. Daar kun JIJ voor zorgen!

Geachte leden van Hapse Boys,

De verenigingen en stichtingen van Nederland zijn ongelofelijk waardevol omdat ze ons bij elkaar brengen. Een club is namelijk meer dan een club. Het is de vertrouwde plek waar mensen samenkomen, waar iedereen elkaar kent en helpt en je jezelf kunt zijn. De Rabobank investeert met Rabo ClubSupport haar kennis, netwerk en financiële middelen in verenigingen en stichtingen. Ook Hapse Boys heeft zich ingeschreven en dingt dit jaar ook weer mee naar een mooie financiële bijdrage(https://www.rabo-clubsupport.nl/deelnemers/details/105722-voetbalvereniging-hapse-boys?code=1171). Vorig jaar werd een mooi bedrag opgehaald en werd er goed gestemd voor onze club door de leden van de Rabobank. Hiervoor nogmaals dank. 

 

Ons Doel

Het jaar 2020: veiligheid en gezondheid. Het Corona virus heeft iedereen aan het nadenken gezet en veiligheidshalve is er ook lange tijd niet gevoetbald. Tijd voor bezinning en inventarisatie van onze trainingsmaterialen. Een aantal trainingsgoals bleek ernstig versleten en dienen vervangen te worden. Helaas heeft Corona ons ook financieel geraakt en zijn we dus zeer geholpen met een bijdrage ten behoeve van de aanschaf van een aantal nieuwe en veilige trainingsgoals. Our goal is: new goals. Een investering dus die noodzakelijk is maar best aan de prijs is. We hopen met een bijdrage vanuit Rabo ClubSupport onze goal sneller te kunnen verwezenlijken.  

 

Stemmen via de Rabo App

Stemmen verloopt dit jaar anders dan je gewend bent. Via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren kun je stemmen op jouw favoriete club. Je ontvangt dit jaar dan ook geen stemcode per e-mail of post. Stemmen kan gemakkelijk door na inloggen in de app onder in balk te kiezen voor “Zelf regelen”. Kies dan voor de optie “Lidmaatschap”. De pagina “Mijn lidmaatschap” wordt geopend en kies dan voor de tegel ClubSupport waarna de stembutton zal oplichten.

Stemperiode

De stemperiode loopt van 5 tot en met 25 oktober 2020. Alleen leden kunnen stemmen. Zorg dus dat je lid wordt van de Rabobank. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Lid worden kan slechts nog tot 30 september a.s. Als lid van jouw Rabobank kun je alleen stemmen op verenigingen en stichtingen die bankieren bij jouw Rabobank.

Nog geen lid

Als je klant bent van Rabobank betekent dat niet automatisch dat je ook lid bent. Wil jij er zeker van zijn, dat je jouw favoriete club kunt steunen, zorg er dan voor dat je lid bent. Regel je lidmaatschap vóór 30 september a.s. gemakkelijk via de Rabo App of via rabobank.nl door in te loggen in de app of website en via “Zelf regelen” en vervolgens “Mijn Lidmaatschap” je aan te melden als lid. Je kunt dan in de stemperiode van Rabo ClubSupport direct 2 stemmen aan Hapse Boys geven en de overige drie stemmen verdelen over de andere Hapse verenigingen(https://www.rabo-clubsupport.nl/land-van-cuijk-maasduinen/deelnemers?actiefin%5BHAPS%5D=1).

 

Geen Rabo App en Rabo Internetbankieren?

Heb je vorig jaar je stem uitgebracht, maar heb je geen toegang tot de Rabo App en Rabo Internetbankieren, dan ontvang je van ons een e-mail met unieke stemcode. Met deze code kun je tijdens de stemperiode (5 tot en met 25 oktober 2020) via www.rabobank.nl/clubsupport jouw stem uitbrengen.

 

Stemt allen en vraag aan je familie, vrienden en bekenden en iedereen die onze club een warm hart toedraagt op de stemsite van de Rabobank hun stemmen uit te brengen op Hapse Boys en zo onze club te steunen.

 

Namens het bestuur van V.V. Hapse Boys

 

Wim van der Poel

Penningmeester

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!