Willem Aarts nieuwe hoofdtrainer Hapse Boys - Hapse Boys

Willem Aarts nieuwe hoofdtrainer Hapse Boys

25 januari 2023 21:00


Willem Aarts uit Deurne is met ingang van het seizoen 2023 – 2024 de nieuwe hoofdtrainer van Hapse Boys 1. Aarts volgt de huidige hoofdtrainer Wilfred Schoonderbeek op.

Momenteel is Willem Aarts als hoofdtrainer verantwoordelijk voor 2e-klasser v.v. Boekel Sport. Daarvoor is Willem Aarts hoofdtrainer geweest van onder andere DOSL uit Leende, SJVV uit Deurne, Sparta’25 uit Beek en Donk en MULO (tegenwoordig SV De Braak). In de jeugd heeft Aarts ook nog gevoetbald bij Helmond Sport, maar helaas door een zware blessure heeft hij vroegtijdig zijn voetbalschoenen aan de wilgen gehangen.

 

Het bestuur en technische commissie zijn verheugd om mede te delen dat er een akkoord is bereikt met Willem Aarts. De voetbalvisie van Aarts sluit goed aan bij de visie van Hapse Boys. Daarnaast hebben zowel de Technische Commissie als spelers van de selectie een positief gevoel overgehouden aan de gesprekken met Willem Aarts. Het bestuur, de Technische Commissie en spelers hebben dan ook veel vertrouwen in de toekomstige samenwerking. Wij wensen Willem Aarts veel succes aankomend seizoen.

IMG_0152.jpeg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!