Kerst 2022 - Hapse Boys

Kerst 2022

22 december 2022 8:30


Het jaar 2022 zit er alweer bijna op! Dat betekent dat het ook weer tijd is voor de jaarlijkse kerstwens vanuit het bestuur.

Beste leden, supporters en vrijwilligers,

Het jaar 2022 zit er alweer bijna op! Dat betekent dat het ook weer tijd is voor de jaarlijkse kerstwens vanuit het bestuur. Wij willen jullie allereerst bedanken. Bedanken voor een mooi 2022, wat we samen toch weer tot een goed eind hebben weten te brengen! Er waren helaas ook verdrietige momenten, met het overlijden van enkele van onze trouwe leden en supporters.

Sportief kan het altijd beter, maar ook zeker slechter. Als we kijken naar de verenigingen om ons heen, mogen we trots zijn op De Boys. Hopelijk hebben we corona definitief de deur gewezen en kunnen we weer gaan bouwen aan een mooie sportieve en financiële toekomst samen. Dit blijft spannend met de huidige energieprijzen, onduidelijkheid over het accommodatiebeleid van de gemeente en een teruglopend ledenaantal.

Om een klassieker erin te gooien: wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! De jeugd deed het sportief gezien fantastisch en heeft dit met enkele kampioenschappen bekroond. Nogmaals gefeliciteerd aan de vele kampioenen! Vanaf het seizoen 2023/2024 gaat onze jeugdafdeling samen met die van De Zwaluw. Hierbij hoort onder andere een nieuw gezamenlijk tenue. Een belangrijke stap, om iedereen toch zoveel mogelijk in zijn of haar leeftijdscategorie te kunnen laten voetballen.

Voor 2023 hebben we mooie plannen, te beginnen bij onze nieuwe LED-verlichting. Hopelijk kunnen we daar snel duidelijkheid over geven en hebben we een goede, betrouwbare verlichting waarmee iedereen de sterren van de hemel kan trainen.

We zijn continu bezig met verduurzamen. Ook met kleine stapjes. We meten continu het energieverbruik, en vervangen wat nodig is om bewuster met energie (en geld) om te kunnen gaan. Ook jullie kunnen daar een steentje aan bijdragen. Ga op de club om met de spullen en de mensen, zoals je dat thuis ook zou doen! Dan blijft het voor iedereen leuk om bij Hapse Boys vrijwilligerswerk te doen en te komen voetballen.

Geniet van een welverdiende kerstvakantie en winterstop. Graag zien we jullie in grote getalen op onze nieuwjaarsbijeenkomst op zondag 8 januari in de kantine. Hier kan eindelijk de rente voor de obligaties weer geïnd worden en we hebben een enorm aantal (inhaal)jubilarissen. Graag tot dan!


Namens het hele bestuur en jeugdbestuur,

Teun Verschuren
Interim-voorzitter Hapse Boys

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!