Uitloting Obligaties Hapse Boys

29 april 2021 19:15


De obligaties zijn uitgeloot.

Helaas zijn we op het moment van schrijven van dit stuk nog steeds gebonden aan strenge regels rondom het coronavirus. Het lijkt op korte termijn niet mogelijk om evenementen op ons sportpark te organiseren. Eén van de bijeenkomsten die we hebben moeten overslaan, is de nieuwjaarsreceptie. Het voornemen was om dit aan het begin van de zomer in te halen, maar heel veel is nog onzeker. Het bestuur heeft daarom besloten om wel alvast de obligaties uit te loten, zodat dit gewoon doorloopt. 
 
De uitgelote obligaties zijn nummers: 6, 20, 47, 59, 66, 67, 96, 115, 132, 134, 154. Het is, conform het obligatiereglement, mogelijk om tot 31 december 2021 aanspraak te maken op het laten uitbetalen van je obligatie. Dit kan door een mail te sturen aan penningmeester@hapseboys.nl 
Twijfel je over het nummer van je obligatie(s), neem dan contact op via secretariaat@hapseboys.nl. Het is voor Hapse Boys vanwege privacywetgeving niet toegestaan om namen te vermelden bij de uitgelote obligaties.
 
Het is verder ook mogelijk om de obligaties om te zetten naar een periodieke schenking. Ben je benieuwd naar de voordelen voor jezelf en Hapse Boys? Ook dan kan je terecht bij onze penningmeester via bovenstaand adres. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!