Vriendenloterij ondersteunt introductie Walking Football bij Hapse Boys

15 december 2020 17:15


Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor voetbalvereniging Hapse Boys! De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Hapse Boys gaat het geld gebruiken om -zodra het weer kan- ‘Walking Football’ te faciliteren voor de oudere leden van de club, zodat zij langer van de club kunnen genieten.

Teun Verschuren, secretaris bij voetbalvereniging Hapse Boys reageert blij: “Supertof, bedankt! We hebben de afgelopen tijd gekeken naar wat we voor onze leden kunnen doen. Veel ouderen komen niet meer aan voetballen toe, terwijl ze dit wel zouden willen. Daarom hebben we besloten Walking Football bij ons op de club te introduceren. Zo kunnen onze leden langer van de club genieten en andersom! Dankzij deze bijdrage kunnen we alle benodigdheden, zoals een goal en tenues, aanschaffen en een trainer inzetten, zodat de spelers professioneel kunnen worden begeleid.”

 

‘Clubs van de Week’

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2020 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!