Fijne feestdagen en de allerbeste wensen voor 2022

22 december 2021 19:30


Het jaar 2021 is zowat ten einde ....

.... Een jaar waarin er weinig gevoetbald is. Een jaar waarin we, door alle beperkingen op ons sportpark, weinig aan onze sociale contacten hebben kunnen werken. Kortom een jaar om snel te vergeten.

Graag wil ik alle vrijwilligers en sponsors bedanken voor het afgelopen jaar. Wat er ook gebeurde, welke maatregel er ook werd genomen, zowat iedere sponsor bleef ons steunen en elke vrijwilliger bleef doen wat hij of zij al elke week deed voor onze leden. De trainingen, eventuele wedstrijden, het onderhoud van ons mooie sportpark, alles ging zoveel mogelijk door.

Ook onze leden wil ik wederom bedanken voor de flexibiliteit die ze getoond hebben. We hebben nauwelijks een wanklank richting bestuur over de negatieve maatregelen of het gevolg hiervan gehoord. Wij als bestuur vinden het fijn om deze medewerking van iedereen te voelen en we zijn blij met het vertrouwen wat er in ons gesteld is.

Voor komend jaar hoop ik dat het coronavirus snel onder controle is zodat we weer kunnen voetballen, kunnen socializen en weer terug kunnen naar onze vertrouwde regelmaat. Dat is beter en gezonder voor iedereen.

Ik wens iedereen Prettige Feestdagen en een goed maar vooral  gezond 2022 toe.

Namens bestuur v.v. Hapse Boys

Corné Tak

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!