Fysiotherapie Hofmans van Benthum

13 september 2021 17:00


Ook dit seizoen is Fysiotherapie Hofmans van Benthum verbonden aan Hapse Boys als Sportfysiotherapeutisch partner.

Voor alle leden van Hapse Boys is er een inloopspreekuur op donderdagavond in de verzorgingsruimte op het sportpark. Voor de selectie is dat van 19.15 uur - 19.45 uur en voor de overige leden van 19.45 uur - 20.15 uur. Aanmelden is niet nodig. Dit spreekuur is bedoeld voor screening, advies en niet voor behandeling

 

Uiteraard kunt u bij Fysiotherapie Hofmans van Benthum ook terecht voor een reguliere afspraak of behandeling in de praktijk. U kunt hiervoor een afspraak maken in Cuijk, maar ook in Beugen.

 

U kunt voor vrijwel alle klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat bij een van de fysiotherapeuten van Hofmans van Benthum terecht. Bij Hofmans van Benthum werken breed opgeleide fysiotherapeuten, met ruime kennis van algemene fysiotherapie. Daarnaast hebben zij zich gespecialiseerd in onder andere manuele therapie, sportrevalidatie, kinderfysiotherapie, peesrevalidatie, handtherapie, oncologie, echografie en dry-needling.

Hofmans van Benthum is vooruitstrevend en een voorloper in de fysiotherapie. In Medipoort, een van de drie locaties, is een Pees Revalidatiecentrum gerealiseerd. Daar behandelen gespecialiseerde fysiotherapeuten met de nieuwste technieken en inzichten spier- en peesklachten.

De fysiotherapeuten van Hofmans van Benthum helpen u om uzelf beter te maken. Zij zijn zowel coach als behandelaar. U heeft een actieve rol in uw eigen herstel. Op die manier worden uw problemen niet alleen opgelost, u voorkomt ook, zo veel mogelijk, dat deze zich opnieuw voordoen.

 

Een afspraak maken met Hofmans van Benthum kan telefonisch of via de website: https://www.hofmansvanbenthum.nl/


image001.jpg


Stroomschema_Club-Health_Hapse_Boys.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!